Wie ben ik

Welkom in mijn webwinkel voor op maat gemaakte Klippan hoezen!
Klala, Klippan à la Angélique.

Ik ben Angélique Lubbers, 55 jaar en ik vind het heerlijk om achter m’n naaimachine te werken. Al vanaf de modeacademie ben ik bezig met het ontwerpen en vervaardigen van latin- en ballroom-jurken, kleding en stoelhoezen. Dat gebeurt in nauwe samenwerking met klanten die op die manier in staat zijn hun eigen ideeën vorm te geven. 

Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het vervaardigen van hoezen voor de Klippan bank van Ikea. De hoezen maak ik van mooie sterke meubelstoffen maar ook uw eigen inbreng wordt gewaardeerd.

Door de juiste stofkeuze en een hoes die perfect voor u op maat is gemaakt verandert de Klippan bank in een designbank die gezien (en gebruikt) mag worden! Ik ben langdurig werkzaam geweest in de meubelbranche en weet wat zitmeubelen en de bekleding behoren te bieden.

Momenteel ontwerp en maak ik ook verschillende artikelen voor ‘mijn hulphond‘. Een webwinkel van Marlies Ubbink en haar eigen hulphond Winter. Met stichting SAAC heeft ze Winter opgeleid tot autisme-begeleidingshond. In haar zoektocht naar handige spullen kwam ze op het idee om zelf een webshop te beginnen speciaal voor hulphonden. Ook mijn producten zijn populair op deze webshop en worden goed verkocht. 

Werkwijze

Alle hoezen voor je Klippan bank en poef worden op bestelling gemaakt. Ik heb geen voorraad liggen. De hoes ga ik speciaal voor jouw Klippan bank maken met de stof van jouw keuze. Binnen 4 weken krijg je de hoes thuis gestuurd!
 
Om het kiezen eenvoudiger te maken kun je maximaal 6 gratis stofstaaltjes aanvragen zodat je de stof kunt zien en voelen. Wel zo belangrijk! Zo kun je er feeling mee krijgen.